Neulaset Jonossa


Etusivu

Kategoriat:

:: Sarjakuva
:: Atk
:: Kuulolla
:: Urheilu
:: Piirrokset
Pohjalla
Luova Lauantai ja "Pohjalla". Tässä testailin hienoa Clip Studio Paint-ohjelmaa (ent. Manga Studio). Ohjelma on parhaimmillaan sarjakuvanteossa mutta taipuu jos mihin.

20 Feb 2016 Holle

Paint
Koneella on jos minkälaisia maalausohjelmia. PaintFX niistä niitä alkeellisimpia mutta mukavaa on välillä tällainen "lo-fi" piirtäminen. Aion tehdä näitä satoja ja kasata kollaasin.

21 Apr 2015 Holle

Välkkyvä
Viimeisin Luovan Lauantain haaste on "Välkkyvä". vastauksia tuonne on jo kertynyt mukavasti. itse mietin monia vaihtoehtoja hampaiden ja silmien välkeestä lähtien. Lopulta menin siitä mistä aita on matalin ja leikin uusilla fraktaaliohjelmilla tällaisen.

06 Jan 2015 Holle

Pyssymies
Uusi hahmo
ComicLife-ohjelmaa varten. Piirretty EazyDraw-ohjelmalla.

25 Jun 2013 Holle

Piirtonäyttö
Tilasin jo toukokuussa tällaisen. Viimeisimmän tiedon mukaan tulossa vasta joskus heinäkuulla? Siihen asti pitäs alkeellisesti nuhjata käsin.

17 Jun 2013 Holle

Lintu
07 May 2013 Holle

Lisää konepiirtoa.
06 May 2013 Holle

Marjoja
Oli joutoaikaa sen verran että pääsi leikkimään EazyDraw-ohjelmalla. On vektoripiirto-ohjelma jolla ei pääse räiskimään ihan mitä sattuu mutta mukavaa vastapainoa tällainen geometrinen piirtely.

05 May 2013 Holle

Hylätty
Luovan Lauantain eilinen haaste on "Hylätty". Vaihteeksi otan osaa kuvanmuokkauksella. Aika on ajanut maatilan dinosauruksen ohi.

10 Feb 2013 Holle

Putkisto
Kolmas Eazy-draw-ohjelmalla tehty kuvakokoelma alkaa olla kasassa ja laitan sen saatavaksi vielä tämän vuoden puolella. Kokoelmassa mm. tämä tausta ja hahmot.

16 Oct 2011 Holle

<< Edellinen 1 2 3 Seuraava >>

Powered by CuteNews