Neulaset Jonossa


Etusivu

Sarjakuva
Atk
Kuulolla
Urheilu
Piirrokset
------
Naapurit
Verikoirat
Kauppa
Aika mennyt kauppaa rakentaessa mutta nyt sen pitäisi toimia. Myynnissä mm. käsintehtyjä/piirrettyjä jääkaappimagneetteja ja kortteja. Käykääpä tutustumassa. verikoirakauppa.


24 Feb 2011 Holle
3 kommenttia

simeoni @ 27 Feb 2011 09:34 pm
jep, kyl mustill pittä muona muista...
mutta tuo "älä jne" luulis olevan että "elä ota ennää" ja Köpöt mies kun sen sanoo lainaten yhtä Jokirinteen gurua niin se tarkottaa sitä ;-)

Holle @ 27 Feb 2011 09:44 pm
Tuo pitää toki korjata. Mutta tuolla kaupassa on sitten mahdollisuus myös itse vaikuttaa noihin teksteihin. Sitä kautta ei yleisö ole vielä innostunut mutta yllättävän paljon magneetteja on jo muuten löytänyt tiensä jälleenmyyntiin ja uusille omistajille.

Attila @ 25 Nov 2015 12:31 pm
My approach is silmpe- if you see it on my vids then i recommend it. If you see me using it then it is becuase I feel it is of quality. I dont want to have 500 BS vids. Anyone can say something bad over the internet. i would rather have 500 positive vids and let people take the hint on the brands and products that do not make the cut.If I get something bad for a review then I send it back or dont do the review. That is me. I try to take the high road.

&
Nimi:
Sähköposti: (vapaaehtoinen)

Hymiö:

smile wink wassat tongue laughing sad angry crying 

|
Powered by CuteNews