Neulaset Jonossa


Etusivu

Sarjakuva
Atk
Kuulolla
Urheilu
Piirrokset
------
Naapurit
Verikoirat




Epäkuollut pikkusisko
Sarjakuvafoorumi KVAAKin kuukauden haaste on aiheeltaan hankalasti "Epäkuollut pikkusisko". Ottakaa siitä nyt selvää.


27 Dec 2009 Holle
3 kommenttia

Päivi @ 30 Dec 2009 06:37 pm
Tulee mieleen massahysteria, johon hukkuessaan ei voi kehua elävänsä, vaikka joukkomölinällä voisi muuta yrittää todistaa.
Ja tässä ajassa useimmat uivat virrassa, josta eivät haluakaan pois....

Holle @ 31 Dec 2009 04:10 pm
Kiitos kommentista ja tulkinnasta.
Aihe erikoinen ja tavallista vaikeampi.
Lähtökohtana oli muurahaisten zombiemainen uurastus ja se että pesän muurahaiset ovat sisaruksia keskenään.
Extrana nimet!

Sergey @ 03 May 2013 07:52 am
Hi Guys,Just passed my ICND1 exam woo hoo !!!. I used Trainsignal, CBT, Ciscopress & P4S ver 3 i had 70% from P4S but the other 30% were uwonknns well off to do my ICND2 i must say you have to understand the fundamentals if anyone has any question please let me know.Regards,AR

&
Nimi:
Sähköposti: (vapaaehtoinen)

Hymiö:

smile wink wassat tongue laughing sad angry crying 

|
Powered by CuteNews